მოდულური ტრენინგკურსი
კურსი მოიცავს 5 სავალდებულო და 1 არჩევით მოდულს.
ტრენინგის ხანგრძლივობა - 49 დღე (200 საათი, 8 კრედიტი)ტრენინგები მიცავს როგორც თეორიულ ასევე პრაქტიკულ კურსს, რომლებიც ხორციელდება სხვადასხვა რეგიონში არსებული რძს გადამამუშავებელი საწარმოების ბაზაზე.
კურსის სრულად და წარმატებით გავლის შემდეგ მონაწილეს ეძლევა ყველის ოსტატის/ტრენერის კვალიფიკაცის დამადასტურებებლი სერტიფიკატი, რაც მას საშუალებას აძლევს მომავალში საქმიანობა გააგრძელოს როგორც დარგის სპეციალისტმა/ტრენერმა.
მოდულები:
ყველის წარმოების მარეგულირებელი ზოგადი პრინციპები, - პროგრამას უძღვება სურსათის ეროვნული სააგენტოს ექსპერტი, ტრენერი - ელენე გიორგაძე.
მანქანა დანადგარების მუშაობის პრინციპები ყველის წარმოებაში - პროგრამის ავტორი და ტრენერი, გორის სახელწიფო უნივერსიტეტისა და პროფესიოურლი კოლეჯის ექსპერტი, რძის და რძის პროდუქტების ტექნოლოგი - ზურაბ პაპიაშვილი.
მარილწყლოვანი ყველის დამზადების ზოგადი ტექნოლოგია - ავტორი და ტრენერი გივი ბასილაძე.
მარილწყლოვანი ყველის დამზადების კერძო ტექნოლოგია - ავტორი და ტრენერი - ზურაბ პაპიაშვილი.
ყველის დამზადების თანმდევი პროდუქტები - ზურაბ პაპიაშვილი; ირმა ანთია
არჩევითი მოდული
ბიოყველის წარმოება - ხარისხის მართვის ექსპერტი - ირმა ანთია